Een servicezuil, heb jij er wel eens van gehoord? Een servicezuil wordt ook wel een stroompaal genoemd en kan gezien worden als een stroomaansluiting voor op een camping of jachthaven. Wanneer mensen met hun camper of caravan een bezoek brengen aan een camping, dan is het natuurlijk wel zo belangrijk dat men de beschikking heeft over een stroomaansluiting en een drinkwateraansluiting. Mocht jij de eigenaar zijn van een camping of een jachthaven, dan zal je er absoluut voor moeten zorgen dat je de beschikking hebt over deze stroompalen. Je kunt natuurlijk geen mensen ontvangen als zij geen eens stroom en water hebben.

Een servicezuil aanschaffen

Het kopen van een servicezuil, dat doe je natuurlijk niet zomaar bij de eerste de beste aanbieder. Dit is een behoorlijke investering en dit is al helemaal het geval als je er een hoop moet aanschaffen. Ga daarom op zoek naar een aanbieder die kwaliteit levert en ook echt met jou mee wil denken. Wil jij bijvoorbeeld een servicezuil in een bepaalde kleur hebben omdat dit goed bij de camping past? Dan is het toch wel zo handig als de betreffende aanbieder met jou mee wil denken.

Andere belangrijke elementen

Een servicezuil kan dus niet missen op een camping. Echter is dit niet het enige waar je aan moet denken op het moment dat je een camping wil gaan openen. Andere belangrijke punten zijn bijvoorbeeld het sanitair, bankjes, een eventueel zwembad, sportveld en een animatieclub. Voordat je hiermee aan de slag gaat is het verstandig om een plan te maken. Welke doelgroep wil je aanspreken en welke faciliteiten passen hierbij? Pas wanneer je dit helder in kaart gebracht hebt is het tijd om aan de slag te gaan met het inrichten van de camping. 

Schakel hulp in

Het inrichten van een camping en het kopen van de juiste producten is niet zomaar wat. Mocht je hier zelf moeite mee hebben en zijn er punten waar je over twijfelt? Dan raden we het je aan om hulp van een expert in te schakelen. Zij kunnen jou ondersteunen en voorzien van het beste advies.

Pin It on Pinterest